Методичні основи оцінки сукупного потенціалу міста - Гоблик, А. В. (КНУБА, 2013)
Розглядаються методичні основи оцінки сукупного потенціалу міста. У вигляді математичної моделі представлено алгоритм побудови структурно-графічної моделі сукупного потенціалу міста.
Keywords: сукупний потенціал міста; математична модель; структурно-графічна модель; 711.1