Психологічні умови успішних продажів у бізнес-середовищі - Бєднов, Сергій Олександрович; Калениченко, Руслан Арсенович (Ліра-К, 2025)
У веденні бізнесу важливо постійно залучати нових клієнтів та збільшувати обсяги продажу. Це вимагає використання різноманітних методів просування: реклами, спеціальних пропозицій, знижок, безкоштовної доставки та ін. Кожен з цих інструментів допомагає привернути увагу споживачів та сприяє розвитку бізнесу, одночасно задовольняючи потреби клієнтів.
Keywords: психологічні умови; успішні продажі; бізнес-середовище; ведення бізнесу; методи просування; споживач; 339.138:159.98