Вплив низької конкурентоспроможності заробітних плат у будівництві на економіку та освітній сектор - Дропа, Ігор Юрійович; Калениченко, Руслан Арсенович (Ліра-К, 2025)
Низька конкурентоспроможність заробітних плат у будівельній галузі – це багатогранна проблема, яка має значний вплив не тільки на економічний розвиток будівельної галузі, а й на освітній сектор, психологічний стан працівників. Цей комплексний феномен потребує детального аналізу з позицій як економічних, так і психологічних наук.
Keywords: конкурентоспроможність; заробітна плата; будівництво; економіка; освітній сектор; будівельна галузь; 69.003:331.2]:005.332.4; 378:331.2]:005.332.4