Комп’ютерні технології та програмування - Бондарчук, Ольга Вячеславівна; Луценко, Вадим (Київський національний університет будівництва і архітектури, 2025)
Розглянуто загальні методичні вказівки по проведенню лабораторних робіт. Значну увагу приділено прикладам розробки програм на мові програмування С++. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 174 «Автоматизація, комп’ютерноінтегровані технології та робототехніка» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Keywords: програмування; технології комп'ютерні