Вплив властивостей середовища на визначення параметрів привантаження - Гарнець, В.М.; Косминський, І.В. (КНУБА, 2004)
При визначенні параметрів привантаження, одним із важливих чинників є вибір моделі суміші, яка є проміжним елементом між віброплощадкою та привантажувачем. Для опису процесу ущільнення суміші необхідно знати її напружено-деформований стан, що характеризується реологічними властивостями.
Keywords: вплив середовища; визначення параметрів привантаження