Етапи розвитку підприємств торгівлі на території колишнього СРСР - Прохорова, Олександра Олександрівна (КНУБА, 2008)
В приведеній статті розглядається еволюція підприємств торгівлі на території країн колишнього СРСР в період, починаючи з першої половини XX століття до сьогодення.
Keywords: підприємства торгівлі; торгівля радянського періоду; товарообмін; спецрозподільники; дефіцитні товари; розвиток торговельної архітектури; проектування магазинів; проектування торгових центрів; 725.2