Вибір методу управління ІТ проектом - Березуцький, Ігор (КНУБА, 2024)
У тезах запропоновано метод для вибору відповідного типу управління проектами в галузі ІТ. Цей підхід об'єднує кількісні оцінки, отримані на основі конкретних характеристик проекту, з якісними критеріями, забезпечуючи всеосяжну основу для прийняття рішень. Метод включає рівняння для оцінки складності проекту, динаміки зацікавлених сторін, ризику та доступності ресурсів.
Keywords: IT; проект; управління проектами; кількісна оцінка; якісна оцінка; 005.8:004