Превенція та інтервенція професійного вигорання психологів в умовах війни - Ярова І.В.; Калениченко Р.А. (Ліра-К, 2026)
Сучасні умови воєнного часу створюють підвищене психологічне навантаження на фахівців допоміжних професій, зокрема психологів. Війна супроводжується масовими травматичними подіями, вимушеними переміщеннями, втратами, тривалим стресом і невизначеністю, що значно ускладнює професійну діяльність психологів.
Keywords: превенція; інтервенція; умови війни