Оцінка складових водного балансу мулових полів бортницької станції аерації для продовження їх експлуатації - Величко, Світлана Віталіївна; Дупляк, Олена Віталіївна (Lviv Polytechnic Publishing House, 2019)
Метою роботи є визначення складових водного балансу мулових полів Бортницької станції аерації для оцінки можливості продовження їх експлуатації до введення в дію нової технології зневоднення та утилізації осаду
Keywords: водний баланс; випаровування; евапотранспірація; мулові поля