Комфортність будівельних матеріалів - Москвич, А.В.; Азнаурян, І.О. (К.: КНУБА, 2012)
У роботі запропоновано кількісну оцінку матеріалу за коефіцієнтом комфортності (параметра здатності матеріалу не викликати гострих фізіологічних відчуттів при доторканні до них) з використанням показників масопереносу, теплоізоляційних і водоутримуючих властивостей бетонів. Було застосовано метод визначення рівноважних вологостей і методи, що визначають переносні властивості матеріалів
Тези зі студентами
Keywords: коефіцієнт комфортності; теплоізоляція; водоутримання; будівельні матеріали; бетон; коефіцієнт масопереносу