Соціально-педагогічні вимоги до установ виховання і дозвілля школярів - Курач, С. Ю. (КНУБА, 2011)
У статті розглядається система організації виховної роботи та дозвілля дітей та підлітків по місцю проживання.
Keywords: учбово-виховна робота; позашкільні зони; організаційно-методичні принципи; мережі і типи будівель за місцем проживання