Прийоми реконструкції історичних житлових кварталів - Артюх, Ю. В.; Бородич, Л. В. (КНУБА, 2016)
У статті обґрунтовані прийоми планування міського середовища при реконструкції історичних житлових кварталів, з розробленням нових типів планування та забудови житлових кварталів
Keywords: реконструкція; житловий квартал; історичне середовище; прийоми планування; 711.58