Методика розрахунку дії поздовжніх зсувів в бетонній суміші, які виникають від вимушуючих сил привантажувача - Косминський, І. В. (КНУБА, 2013)
В статті пропонується розрахунку привантажувача з врахуванням утворення поздовжних зміщень, які виникають від дії змушуючих сил привантажувача розв' поставлених задач запропонована схема установки та блок-схема визначення статичного моменту при врахуванні напруження зміщення.
Keywords: поздовжні зміщення; привантажувач; бетонна суміш; 66.9.033