Вибір та обгрунтування критеріїв ефективної роботи вібросистеми в умовах взаємодії з оброблюваним середовищем - Назаренко, Іван Іванович; Баранов, Ю. О.; Басараб, В. А. (КНУБА, 2009)
В умовах проектування ударно-вібраційних машин для ущільнення будівельних сумішей однією з найважливіших задач є оцінка характеру та величини енергії, що передається від робочого органу до середовища та визначення раціональних параметрів машини та середовища, що забезпечують даний процес.
Keywords: ударно-вібраційна машина; вібросистема