Педагогіка вищої школи : методичні вказівки до вивчення освітньої компоненти - Руденко, Микола Васильович (My University, 2025)
Розглянуто рекомендації щодо підготовки до практичних занять та організації самостійної підготовки здобувачів вищої освіти, а також вимоги до підготовки і оформлення індивідуальних робіт (рефератів). Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю А5 «Професійна освіта» Київського національного університету будівництва і архітектури.
Keywords: педагогіка; професійна освіта; 378