Економічний потенціал девелоперської компанії в контексті розвитку «зеленого» будівництва - Росинський, Андрій Валерійович (Видавець Торубара В. В., 2019)
Однією з найважливіших поточних задач української будівельної спільноти є поступове, але впевнене, впровадження енергозбереження і, так званого, «зеленого» будівництва. Проте наразі девелоперські компанії акцентують першочергову увагу на розвиток свого економічного потенціалу суто через показники ціни, прибутковості та рентабельності створюваних об’єктів нерухомості, ігноруючи у своїх розрахунках втрачений ефект від впровадження у свою діяльність інструментів та підходів «зеленого» будівництва.
Keywords: економічний потенціал девелоперської компанії; зелене будівництво; енергоефективність; 69.05:504