Состояние и динамика жилой застройки Харькова начала ХХ века (по материалам профессиональных печатных изданий и архивных материалов) - Кублицкая, Е. Е. (КНУБА, 2015)
У статті описується будівельна ситуація, яка склалася в Харкові на початку ХХ століття. Висвітлюються проблеми та їх вирішення, з якими стикалися архітектори та чиновники Міської управи.
Keywords: архітектор; житлові будинки; Будівельний статут; динаміка будівництва; будівельні технології; 72.01:728