Комплексне формування інтер'єрів лікувальних закладів з використанням декоративного мистецтва України - Чернявський, В. Г. (КНУБА, 2014)
В статті розглядаються питання комплексного формування інтер’єрів лікувальних закладів з використанням декоративного мистецтва України на прикладі Києва.
Keywords: комплексне формування; інтер’єр; колір; мистецтво; синтез мистецтв; кераміка; гігієна; екологія