Постановка задачі про вплив геометричної нелінійності на несучу здатність і закритичну поведінку тонкостінних та комбінованих вісесиметричних тіл - Максим’юк, Ю. В. (КНУБА, 2016)
В роботі викладено постановку задачі для визначення несучої здатності і закритичної поведінки тонкостінних та комбінованих вісесиметричних тіл з урахуванням геометричної нелінійності. Описаний клас об’єктів, для яких необхідний даний розрахунок. Наведені вихідні співвідношення теорії пластичної течії та нелінійної теорії пружності.
Keywords: геометрична нелінійнійність; тонкостінні та комбіновані вісесиметричні тіла; закритична поведінка; несуча здатність; теорія пластичної течії; нелінійна теорія пружності; 539.3