Особливості реалізації проекту спостережень за зсувними процесами на прикладі будівництва житлового комплексу у м. Києві - Шульц, Р. В.; Анненков, А. О.; Хайлак, А. М. (КНУБА, 2013)
Розглянуто методику розроблення проекту спостережень за зсувами. Наведено методику виконання попереднього розрахунку точності при виконанні геодезичних спостережень за зсувними процесами. Представлено перші результати отримані при спостереженнях за зсувом в зоні будівництва житлового комплексу на схилі р. Дніпро у м. Києві.
Keywords: м. Київ; будівництво житлового комплексу; зсуви