Прийоми реконструкції будівель професійно-технічних навчальних закладів - Закрепа, Л. М. (КНУБА, 2011)
В даній статті розглядається необхідність вирішення масштабних задач оновлення існуючого фонду будівель професійно-технічної освіти . Визначені напрямки удосконалення будівель професійно-технічних навчальних закладів та прийоми розвитку реконструкції , з метою підвищення якості архітектурно-планувальних рішень даних типів будівель.
Keywords: реконструкція; перепланування; прибудова; місткість; багатофункціональність; модернізація; реконструкция; перепланировка; пристройка; вместимость; многофункциональность; модернизация; reconstruction; replanning; an extension; capacity; multifunctionality; modernization