Організаційно-економічні заходи антисипативного управління підприємством в умовах економічної нестабільності - Кістіон, Дмитро Володимирович (КНУБА, 2019)
При формуванні та обґрунтуванні управлінських рішень щодо розвитку промислового підприємства в умовах складної кризи пропонується розрізняти таки види складних криз: - складна криза, коли усі складові кризи є внутрішніми; - складна криза, коли усі складові кризи є зовнішніми; - складна криза, при який одночасно наявні внутрішні та зовнішні кризи
Keywords: управління підприємством; економічна нестабільність; антикризові заходи; підприємство в умовах кризи; 005.334