Структура показателей информационного обеспечения процессов проектирования и развития рекреационных территорий в Украине и за рубежом - Краснослободцева, Е. В. (КНУБА, 2017)
Аналізується структура показників інформаційного забезпечення процесів проектування і розвитку рекреаційних територій в Україні та за кордоном, а також їх роль не тільки в містобудівному, але і в економічному становленні земель.
Keywords: показатели; рекреационная территория; информационное обеспечение; показники; рекреаційна територія; інформаційне забезпечення; 625.767