Формування інститутів громадянського суспільства та міжсекторальне партнерство на регіональному рівні - Шинкарьов, Андрій Миколайович (Бескиди, 2018)
Налагодження партнерства на регіональному рівні вимагає спільності, взаємної зацікавленості, внеску кожного у спільну справу. Партнерство передбачає прагнення об'єднання зусиль і місцевих ресурсів, енергії, знань, досвіду різних груп, кожна з яких приносить у партнерство щось своє, цінне і неповторне.
Keywords: інститут громадянського суспільства; міжсекторальне партнерство; 316.3:332.14; 328.18