Оподаткування малого бізнесу в Україні - Зінченко, Мирослава; Соколов, Андрій (КНУБА, 2025)
Малий бізнес відіграє важливу роль в економічному розвитку України, створюючи нові робочі місця, стимулюючи конкуренцію та інновації. Ефективна система оподаткування є ключовим фактором підтримки та розвитку малого підприємництва, особливо в умовах війни, світових економічних трансформацій і нестабільності.
Keywords: оподаткування; малий бізнес; економічний розвиток; конкуренція; інновації