Моделювання тепловіддачі від двохпанельного радіатора - Басок, Б. І.; Давиденко, Б. В.; Гончарук, С. М.; Новіков, В. Г. (ДНДІБК, 2013)
За результатами чисельного моделювання теплопереносу від двохпанельного радіатора одержано залежності від його температури променевих та конвективних складових теплового потоку, що надходять у приміщення.
Keywords: двохпанельний радіатор; коефіцієнт тепловіддачі; чисельне моделювання