Замовник (забудовник) у інвестиційному договорі на будівництво - Шевчук, Олена Олександрівна (КНУБА, 2018)
Правове регулювання відносин у будівництві здійснюється на різних рівнях. Одним із джерел правового регулювання цих відносин є договір. Серед договорів у будівництві найбільш цікавим, зважаючи на його правову невизначеність є інвестиційний договір. Сторонами у такому договорі є з одного боку інвестор, а з іншого забудовник (замовник). Правовий статус останнього є недостатньо досліджений у правовій науці.
Keywords: правове регулювання; договір; інвестиційний договір; замовник; забудовник