Сучасний підхід до організації рекламноінформаційного інтер’єрного простору станцій метрополітену - Сафронова, О. О.; Сафронов, В. К. (КНУБА, 2012)
У роботі пропонується підхід до розгляду реклами в інтер’єрному просторі станцій метрополітену, як формообразуючого фактору, дан аналіз інфраструктури сучасних рекламних носіїв і рекомендації щодо їх розміщення і змісту
Keywords: інтер’єрний простір; станція метрополітену; комунікативний простір; рекламні носії; рекламно-інформаційний простір; 659.1:625.42