Динаміка розвороту підводної буксируваної системи - Безверхий, Олександр; Корнієнко, Вікторія (My University, 2018)
Одним із важливих питань, які виникають при проведенні океанологічних досліджень, є визначення геометричних і силових характеристик буксируваної системи при зміні курсу руху корабля-буксира
Keywords: підводна буксирувана система; сила натягу; гідродинамічні сили.; 626.73(204.1)