Дослідження земельних ділянок житлової багатоповерхової забудови як об'єктів кадастрово-реєстраційної системи - Берова, Поліна Ігорівна (КНУБА, 2011)
Досліджено проблеми формування та реєстрації земельних ділянок житлової багатоповерхової забудови у Державному земельному кадастрі на сучасному етапі розвитку земельних відносин, ринкової економіки та реформи в житлово-комунальній сфері України. Розглянутий закордонний досвід формування об‘єктів нерухомого майна. Запропоновано підходи до удосконалення напрямів формування земельних ділянок житлової багатоповерхової забудови, як об‘єктів нерухомого майна, що є основою кадастрово-реєстраційної системи.
Keywords: формування земельних ділянок житлової багатоповерхової забудови; кадастрово-реєстраційна система; реформа в житлово-комунальної сфери України; розвиток земельних відносин; ринкова економіка