Прототипування фізкультурно-оздоровчих закладів для людей з обмеженими фізичними можливостями. Частина 2. Класифікація за прототипами - Дорохіна, Г. І. (КНУБА, 2014)
В статті представлена класифікація за прототипами фізкультурно-оздоровчих закладів, пристосованих для використання інвалідами, яка містить функціонально-планувальні схеми об’єктів різних рівнів обслуговування.
Keywords: інваліди; фізкультурно-оздоровчі заклади; прототип; класифікація