Економіко-цифровий інструментарій впровадження реінжинірингу на будівельному підприємстві - Деркач, Андрій Євгенович (КНУБА, 2024)
Дисертація присвячена розв’язанню актуального науково-прикладного завдання з розробки вдосконаленого цифрового інструментарію вибору стратегії реінжинірингу для будівельного підприємства - через комплекс заходів (проєкт), який узгоджено зі змістом операційної діяльності підприємства-виконавця проектів будівництва.
Economic and digital toolkit for implementing reengineering at a construction enterprise
Keywords: будівельне підприємство; реінжиніринг будівельного підприємства; економіко-цифровий інструментарій; пріоритет завдань (робіт) в циклі реінжинірингу; цифрове адміністрування реінжинірингових заходів будівельного підприємства; економічні підсумки реінжинірингу будівельного підприємства; construction enterprise; reengineering of a construction enterprise; economic and digital toolkit; priority of tasks (works) in the cycle of reengineering; digital administration of reengineering activities of a construction enterprise; economic results of reengineering of a construction enterprise; 658.512