Планировка высотных зданий в США в 1950-х годах - Зуева, П. П. (КНУБА, 2013)
В статті розглянуто планування хмарочосів в США в 1950-х роках. Аналізуються основні планувальні схеми побудови хмарочосів цього періоду. Показано найважливіші зміни в планах хмарочосів.
Keywords: американські хмарочоси; висотні будівлі 1950-х років; планування будівель; типи планувань; 72.035/036