Гідротехнічні водозабірні споруди. Водозабірні свердловини - Величко, С. В.; Дупляк, О. В. (КНУБА, 2025)
Містить загальні положення та послідовність розрахунку водозабору підземних вод за допомогою водозабірних свердловин, розрахунок кількості свердловин, підбір фільтрів та насосного обладнання, розрахунок зон санітарної охорони, список літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія», ОПП «Водогосподарське будівництво».
Keywords: споруди гідротехнічні; споруди водозабірні; свердловини водозабірні; 627.84:628.1