Визначення параметрів заступної схеми лінійного магнітоелектричного вібратора - Бондар, Р. (КНУБА, 2016)
Розглянуто вібратор з приводом від лінійного магнітоелектричного двигуна та запропоновано його електричну заступну схему. Механічну частину пристрою подано у вигляді відповідних електричних опорів, використовуючи метод електромеханічних аналогій. Згідно наведеної заступної схеми, виконано розрахунок електромеханічних параметрів дослідного зразка магнітоелектричного вібратора. Відповідні значення параметрів визначались на підставі чисельного розрахунку магнітного поля методом скінченних елементів.
Definition of parameters of an equivalent circuit of the linear electrodynamic vibrator
Keywords: вібратор; електромагнітні параметри; електромеханічні характеристики; лінійний двигун; постійні магніти; vibrator; electromagnetic parameters; electromechanical characteristics; linear motor; permanent magnets; 621.313.323