Самоменеджмент - Рижакова, Галина Михайлівна; Якимчук, Ірина Миколаївна; Приходько, Дмитро Олександрович; Поколенко, Вадим Олегович; Чуприна, Юрій Анатолійович (КНУБА, 2025)
Розглянуто питання, необхідні здобувачам у процесі подальшої практичної діяльності в якості менеджерів організацій. Також у вказівках міститься рекомендована література для більш досконалого засвоєння дисципліни. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 073 (D3) «Менеджмент» та 071 (D1) «Облік і оподаткування» денної та заочної форми навачання для використання в процесі підготовки до практичних занять та для проведення поточного та модульного контролю.
Keywords: самоменеджмент