Вплив репутаційного менеджменту на управлінські процеси у глобальних і національних компаніях - Калениченко, Р. А.; Коханець, А. С.; Телебенєва, Є. О. (Ліра-К, 2026)
У сучасних умовах глобалізації, цифровізації та зростання інформаційної відкритості компаній репутація перетворюється на один із ключових нематеріальних активів, що безпосередньо впливає на ефективність управлінських процесів. Репутаційний менеджмент дедалі частіше розглядається не лише як складова маркетингових або комунікаційних стратегій, а як системний елемент корпоративного управління, що визначає прийняття управлінських рішень, формування організаційної культури та стратегічний розвиток бізнесу.
Keywords: менеджмент репутаційний; процеси управлінські; компанії глобальні; компанії національні