Особливості визначення компенсації при примусовому відчуженні в Швеції - Михальова, Марія Юріївна (КНУБА, 2012)
У даній статті розглядаються питання, пов'язані з визначенням рівня компенсації при примусовому відчуженні земельних ділянок, а саме: Хто повинен отримувати компенсацію? Які збитки і втрати компенсуються? Які системи розрахунку компенсації при примусовому відчуженні існують в Швеції?
Keywords: примусове відчуження; компенсація; нерухомість; Швеція