Проблеми розвитку малих підприємств у сфері житлово-комунального господарства - Тригуб, Руслана Миколаївна (КНУБА, 2012)
Розглянуто неефективне і монопольне управління житловим фондом України. Запропоновано більш широке залучення малих приватних підприємств до діяльності у житлово-комунальній сфері, що створить конкурентне середовище яке буде сприяти підвищенню якості обслуговування і комфортному проживанню населення.
Keywords: житлово-комунальна сфера; житлове господарство; комунальне господарство; конкурентне середовище; соціальна захищеність населення