Інвестиційно-інноваційний розвиток підприємницької діяльності в Україні - Федоренко, В.Г.; Куліков, П. М.; Тімофєєв, Ю.Е.; Рижакова, Г.М.; Василенко, Л.О. (ДКС центр, 2019)
У монографії висвітлено сутність підприємництва, його основні організаційно-правові форми, організація підприємницької діяльності, теоретико-методологічні основи інноваційного розвитку підприємств. Особлива увага приділяється питанням управління різними сторонами підприємницької діяльності, підготовці інноваційно-інвестиційних проектів, а також проблемам забезпечення економічної безпеки підприємства, для створення умов його (підприємства) сталого розвитку. Окремим блоком розглядаються основні засадничі підходи, щодо підготовки кваліфікованого персоналу, в умовах функціонування технологічних парків України, висвітлюється загальна методологія функціонування освітньої підсистеми відповідних парків. Розраховано на наукових працівників, керівників, державних службовців, фахівців, менеджерів підприємств і фінансових установ, викладачів, аспірантів, студентів, а також широке коло читачів.
Keywords: підприємницька діяльність; інноваційно-інвестиційні проекти; економічна безпека підприємства