MS WORD – 2 0 1 6 . Робота з текстовим документом - Тихонова, Ольга Олексіївна (КНУБА, 2023)
Розглянуто використання засобів Microsoft WORD – 2016 для створення та редагування документів, створення таблиць та вставки об’єктів. Містять короткі теоретичні відомості, контрольні запитання для самостійної підготовки і практичні завдання за тематикою. Призначено для студентів спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність».
Keywords: робота з текстовим документом; MS WORD – 2 0 1 6