Визначення вартості будівництва при складання інвесторської кошторисної документації [Електронний ресурс] : методичні вказівки - Кіщенко, Тетяна Євгенівна (КНУБА, 2025)
Містять теоретичні засади, наскрізний приклад, вихідні дані для визначення кошторисної вартості будівництва об’єктів різного функціонального призначення та складання інвесторської кошторисної документації. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського рівня) вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування».
Keywords: вартість будівництва