Місто як регіон : проблеми і шляхи інтеграції та реінтеграції - Тімохін, Віктор Олександрович (My University, 2017)
Сьогодні однією з найболючіших проблем у сучасній архітектурі та містобудуванні багатьма фахівцями у цій галузі все частіше визначається нагальна проблема збереження, відновлення та відродження міських форм і структур, міського образу життя, а загалом міської культури у фактично некерованих процесах суцільної урбанізації, які невблаганно поширюються і набувають нелюдських масштабів на територіях регіонів і міст, що їх утворюють.
Keywords: інтеграція; реінтеграція