Фізичні паралелі екологічно безпечного розвитку - Устінова, І. І. (КНУБА, 2008)
Результати аналізу загальних закономірностей розвитку етно- , еко- , демо- та містобудівних систем викладено у контексті енергетичних теорій фізики
Keywords: екологія міста; розвиток екологічно безпечний