Дослідження тривалості та трудомісткості монтажу комплектів комбінованих опалубних систем - Кушнарьов, М. В. (КНУБА, 2015)
На сьогодні відсутні дослідження тривалості та трудомісткості монтажу комплектів комбінованих опалубних систем, що застосовуються для зведення стін сходово-ліфтових та ліфтових блоків каркасних будівель. Наведено результати дослідження впливу параметрів стін, будівель та опалубних систем на тривалість і трудомісткість процесу монтажу комплектів комбінованих опалубних систем. Доведено доцільність об’єднання в одному комплекті знімних та незнімних опалубних систем при зведенні стін регулярної структури каркасів у співвідношенні по площі 3 до 1.
Keywords: опалубна система; комплект; монтаж; тривалість; трудомісткість; методика; опалубочная система; комплект; монтаж; продолжительность; трудоемкость; методика; formwork system; set; installation; the time; the labor costs; methodology; 69.057.5