Особливості ландшафтного планування : вітчизняний та зарубіжний досвід - Проценко, Світлана Миколаївна; Чеботарева, Л. В. (КНУБА, 2019)
В статті на основі аналізу літературних джерел та планувальної документації вивчені особливості розроблення планувальної документації в процесі організації територіального та ландшафтного простору (вітчизняний та зарубіжний досвід). Зроблена спроба співставлення об’єкту, задач планувальної організації в Україні та в зарубіжних державах
Keywords: просторове планування; масштаби планувальної документації; територіальне планування; рівень ландшафтного планування; ландшафтне планування