Просторовий синтаксис архітектури музейно-виставкових комплексів - Шевченко, А. Г. (КНУБА, 2013)
Акцентується важливість застосування теорії просторового синтаксису в архітектурі музейно-виставкових комплексів і наведена спроба визначити як просторові конфігурації виражають соціально - культурне значення і як вони генерують соціальну взаємодію в збудованих середовища.
Keywords: просторовий синтаксис; музей; розподільчий простір