Особливості системного підходу в процесі дослідження центру релаксації - Лисюк, І. А. (КНУБА, 2014)
У даній роботі надано характеристику системному підходу, як одному з найголовніших методологічних засобів у проведенні досліджень та проаналізовано його роль у визначенні архітектурно-планувальної організації нової ланки у складі аеропорту.
Keywords: системний підхід; методологія; елементи системи; організація центру релаксації; аеропорт; 725.398:656.7.072.64 (045)