Якість життя і основні потреби мешканців в міському середовищі - Штепа, К. О. (КНУБА, 2015)
Окреслюється основні потреби населення, фактори і показники життєвого комфорту, види та способи їх задоволення, якість життя та міжнародний індекс щастя.
Keywords: якість життя; життєвий комфорт; міське середовище