Імовірнісні моделі параметричної надійності гідроприводів машин - Лесько, Віталій Іванович; Лесько, Л. Г. (КНУБА, 2012)
В роботі розроблені імовірнісні моделі надійності елементів гідроприводів будівельних машин з урахуванням специфіки їх функціонування та формування параметричних відмов гідропривода.
Keywords: гідроприводи; будівельні машини; надійність гідроприводів; показники надійності; моделі надійності; строительные машины; гидроприводы; надежность гидроприводов; показатели надежности; модели надежности